+ Start a Discussion
ColoradoMikeColoradoMike 

New Dev Accounts not working?

Anyone tried creating a new Dev instance from http://www.salesforce.com/developer ?  Last week, if I used my real email address and a new login address, it definitely didn't work, but at least with the username the same as the login name it worked.

Now, regardless of the settings, I never receive the Welcome email from Salesforce with the temporary password.

Anyone else having trouble?
SuperfellSuperfell
new dev accounts are on NA5, which is currently having issues. Sign-up is async, so you should get the emails/account eventually.
ColoradoMikeColoradoMike
Thanks Simon.
Tran ManTran Man
We're back to normal.
ColoradoMikeColoradoMike
Hi Nick,

On this same topic, I've had trouble over the last two weeks of requesting a Dev account in which I've used my real email address in the email address field, but a different value in the Username field, which has worked for me in the past.  Obviously it's very handy not to have to create an email address in this manner.

Anyway, this hasn't worked for me since I've tried three or four times in the last two weeks.  However, if I use the same value in the Email field as well as the Username field, the new Dev account is created as expected.

Mike
Tran ManTran Man
Which form are you filling out?
ColoradoMikeColoradoMike
Here's a link to the form...

This is launched from http://www.salesforce.com/developer/ when you click the button along the left side labeled "developer.force.com / Get a Free Developer Edition Account"

Here's the target URL:
http://wiki.apexdevnet.com/events/regular/registration.php?d=70130000000DJmf
Tran ManTran Man
Mike, I just tried it without any issues.  Here's a screenshot of how I entered my data.  Are you sure you didn't flip email and username?


ColoradoMikeColoradoMike
Hi Nick,

Well I've just tried it again (twice) and for whatever reason it's still not working for me. (Yes, I'm definitely putting the right value in the right field.)

I've been monitoring my company's inbound email messages and I don't think the Welcome message ever arrived.

Hmm, very puzzling.
Tran ManTran Man
Is the problem that you're not receiving an email?  No other errors on the form signup?  Can you forward me a username that you used in the signup process?  Private msg is fine.