+ Start a Discussion
BAGELBAGEL 

Urgent: Need help ASAP

Hi,

I have an urgent problem that needs to figure out ASAP.

We have an app on appexchange. In our app, we use some internal link like so "https://na5.salesforce.com/servlet/servlet.FileDownload?file=01540000000KqY6" in our S-Control. As I understand, When an user install our app, AppExchange will will update these links with their environment setting. Everything is working fine since last week. But today, when a new user installed our app, the links don't update properly. Any ideas? does saleforce/appexchange change something? I need this resolves quickly. Please response. Thanks.

William
shillyershillyer

Hi William,

We are aware of this issue. Please log a case here: www.appexchange.com/support and post the case #.

Just curious, in your s-control, why are you referencing na5? It's better practice to not reference a specific instance as customers may be on another instance.

I'll escalate this through support.

Best,

Sati

BAGELBAGEL
Actually, in my s-control, I use "/servlet/servlet.FileDownload?file=01540000000JLTw" as the reference, not with server name. Sorry about that.
shillyershillyer
Oh good! OK - well since this is not behaving correctly, we'll need a case logged. Please post the case number once you have it.
 
Best,
Sati
BoolsEyeBoolsEye

When I add a link inside my Apex code, is the ID updated as in a S-Control ?

Thanks.

BAGELBAGEL

Salesforce Escalation Case number: 02200035

shillyershillyer


BAGEL wrote:

Salesforce Escalation Case number: 02200035




Thanks - support will be reaching out soon.
 
Best,
Sati